South West Coast Path: Zuid Devon

Het South West Coast pad is Engeland’s langste gemarkeerde langeafstandstocht en een National Trail. Op onze Zuid-Devon tocht kunt u delen van de Jurassic Coast verkennen, waar u als u goed rond kijkt fossielen kan vinden. Het wandelpad loopt door kleine vissersdorpjes, over kliffen, langs levendige badplaatsen en prachtige uitzichten over de goude stranden en turquoise zee.

Er is veel interessante flora en fauna langs de tocht, u ziet vast wel zeehonden onderweg en soms zelfs dolfijnen. Er zijn veel historische plekjes te bezoeken, waaronder de oude tin en kopermijnen, u vind uitgebreide informatie over alle bezienswaardigheden in het gidsje in uw vakantiepakket.

Van Exmouth naar Lyme Regis loopt u door een reeks van idyllische kustdorpen met fantastische uitzichten over kliffen en stranden

Onze vakanties

We hebben verscheiden wandelvakanties langs de South West Coast Pad die de mooiste delen bedekken. Alle routes zijn op zichzelf de moeite waard of je kan ieder deel afzonderlijk wandelen totdat je het hele pad hebt voltooid.

Houd er bij het kiezen van je route rekening mee dat de afstand die op elke dag wordt afgelegd, soms kan variëren met maximaal 3 kilometer van de opgegeven afstanden (afhankelijk van de exacte locatie van de accommodatie). De weergegeven kilometers zijn typische B&B tot B&B afstanden voor elke dag.

South Devon Coast Path: Exmouth naar Lyme Regis

Aber Mawr naar Lyme Regis 30 mijl/48 km

Code Lengte Gemiddelde dagafstand Prijzen tussen
DSE4 3 Dagen wandelen (4 Nachten) 10 mijl/16 km €668 - €769 Info Boek
DSE5 4 Dagen wandelen (5 Nachten) 8 mijl/13 km €807 - €942 Info Boek