South West Coast Pad, Noord Cornwall

Het South West Coast-pad is het langste bewegwijzerde langeafstandspad en National Trail van Engeland. Deze kust is bekent voor zijn interessante geschiedenis, rotsachtige kust, vogels, en je kunt zelfs vaak dolfijnen en zeehonden zien. Er zijn veel historische plekjes langs de route en musea die het verborgen verleden van Noord-Cornwall benadrukken.

Het noordelijkse deel van  het Cornwall kust pad bestaat uit kleine vissersdorpjes, rotsachtige landtongen, afgelegen kustlandschappen en uitgestrekte stranden. We bieden twee delen die Noord-Cornwall beslaan langs de South Coast Path National Trail. Deze passeren een mix van idyllische kustdorpen met de prachtige uitzichten over kliffen en stranden. Onze vakanties langs dit gedeelte van de South West Coast Path omvatten overnachtingen in de populaire plaatsjes Padstow, St Ives, Port Isaac en Tintagel.

Onze vakanties

We hebben verscheiden wandelvakanties langs de South West Coast Pad die de mooiste delen bedekken. Alle routes zijn op zichzelf de moeite waard of je kan ieder deel afzonderlijk wandelen totdat je het hele pad hebt voltooid.

Houd er bij het kiezen van je route rekening mee dat de afstand die op elke dag wordt afgelegd, soms kan variëren met maximaal 3 kilometer van de opgegeven afstanden (afhankelijk van de exacte locatie van de accommodatie). De weergegeven kilometers zijn typische B&B tot B&B afstanden voor elke dag.

Klik op de onderstaande links om de details te bekijken van de opties in Noord Cornwall.

North Cornwall kust pad: Padstow naar St Ives

Padstow naar St Ives 64 mijl/102 km

Wij bieden twee verschillende opties van St Ives naar Penzance - kies uit 6 of 4 dagen wandelen, afhankelijk van hoe ver je elke dag wil lopen.

Code Lengte Gemiddelde dagafstand Prijzen tussen
CNW5 4 Dagen wandelen (5 Nachten) 16 mijl/26 km €821 - €956 Info Boek
CNW7 6 Dagen wandelen (7 Nachten) 11 mijl/18 km €1099 - €1301 Info Boek

North Cornwall Coast Path: Westward Ho! naar Padstow

Westward Ho naar Aber Mawr 79 mijl/127 km

We bieden twee verschillende vakanties van Westward Ho! naar Padstow - kies uit 7 of 9 dagen wandelen, afhankelijk van hoe ver je per dag wil lopen. Dit gedeelte van de SWCP is een van de moeilijkste secties vanwege de vele beklimmingen en afdalingen in een afgelegen omgeving.

Code Lengte Gemiddelde dagafstand Prijzen tussen
CNE8 7 Dagen wandelen (8 Nachten) 11 mijl/18 km €1266 - €1503 Info Boek
CNE10 9 Dagen wandelen (10 Nachten) 9 mijl/14 km €1642 - €1946 Info Boek