Accommodatie en maaltijden

Moet ik extra accommodatie boeken voor de eerste of laatste overnachting?

Nee, de vakantieprijs is inclusief de overnachting voor u begint met uw wandeling/ fietstocht. De laatste overnachting is ook inbegrepen.

Wat kan ik van de accommodatie verwachten?

Wij gebruiken een verscheidenheid aan accommodatie op onze tochten, waaronder kleine hotelletjes, pensions in marktstadjes, Bed & Breakfasts in boerderijen, landelijke huisjes en Victoriaanse stadshuizen. Wij selecteren accommodaties die langs of zo dicht mogelijk bij het pad liggen en van goede kwaliteit zijn. Ook erg belangrijk is dat de gastvrouw/ heer vriendelijk en hulpvaardig is. Wij werken al jaren met velen van de accommodaties en wij hebben over deze tijd een goede relatie opgebouwd. De meerderheid van onze accommodaties zijn 4 sterren of hoger en is meestal en suite (met badkamer op de kamer).

Welke maaltijden zijn inclusief?

Er is iedere dag een ontbijt inbegrepen, u heeft dagelijks een keuze tussen een Engels ontbijt en een continentaal ontbijt.

Wij kunnen ook lunchpakketten regelen voor iedere wandeldag. Dit is een optie die u kunt aangeven.

Waar nuttig ik mijn avondmaaltijden?

Meestal is er een restaurant of pub op makkelijke wandelafstand van de accommodatie. Waar dit niet het geval is boeken wij een maaltijd voor u bij de accommodatie (ter plaatse af te rekenen) of regelen transport naar de meest dichtstbijzijnde eetgelegenheid. Al deze informatie staat in uw vakantiepakket.

Is het mogelijk om een vegetarische maaltijd te krijgen?

Ja, vegetarische maaltijden zijn geen probleem en andere dieet wensen kunnen meestal ook vervuld worden, u kunt uw dieetwensen aangeven op het boekingsformulier.