South West Coast pad- North Devon

Het South West Coast-pad is het langste National Trail van Engeland. Er is veel wild en vogels langs de kust van Devon, je zal vast wel zeehonden onderaan de kliffen zien en soms zelfs dolfijnen!
Onze vakanties in Noord-Devon zijn inclusief overnachtingen in de populaire steden Minehead, Lynmouth en Ilfracombe. Er is een divers landschap op dit gedeelte van het South West Coast Path.
Het eerste stuk loopt over de hoogste kliffen in Engeland, waar Exmoor de zee ontmoet. Er zijn uitgebreide uitzichten over het nationale park en over het Kanaal van Bristol met de kust van Wales als achtergrond. Je passeert door bossen en ziet uitgestrekte zandstranden die populair zijn bij surfers. Dan de grote monding van de rivieren Taw en Torridge, geflankeerd door zandduinen en moerassen, waar het pad de voormalige spoorlijn en later de riviermonding volgt. Dit gebied staat bekend om zijn vogels, waaronder wulp, gouden plevier en kievit, tureluur en scholekster. Een paradijs voor vogelaars!

Onze vakanties

We hebben een aantal wandelvakanties langs de South West Coastal Path. Alle routes zijn op zichzelf de moeite van het ondernemen waard en je kunt elke sectie afzonderlijk bewandelen totdat je het hele pad hebt voltooid.

Houd er bij het kiezen van je route rekening mee dat de afstand die op elke dag wordt afgelegd, soms tot 3 kilometer van de aangegeven afstand varieert, afhankelijk van de exacte locatie van je accommodatie. De weergegeven kilometers zijn typische deur tot deur afstanden voor elke dag.

Klik op de onderstaande links om de details te bekijken van alle wandelvakanties op het South West kustpad die we aanbieden in Noord-Devon.

North Devon Coast Path: Minehead naar Westward Ho!

Minehead naar Westward Ho 88 mijl/142 km

Wij bieden drie routes van Minehead naar Westward Ho! - kies uit 7, 8 of 9 dagen wandelen.
Dit gedeelte van het South West Coast Path volgt een rustiger en afgelegen stuk van het pad dat door Exmoor National Park loopt. Je wandelt over hoge kliffen, langs zandstranden en door bossen.

Code Lengte Gemiddelde dagafstand Prijzen tussen
DN8 7 Dagen wandelen (8 Nachten) 13 mijl/21 km €1182 - €1419 Info Boek
DN9 8 Dagen wandelen (9 Nachten) 11 mijl/18 km €1359 - €1629 Info Boek
DN10 9 Dagen wandelen (10 Nachten) 10 mijl/16 km €1523 - €1827 Info Boek