Voor uw vertrek

Hoe kan ik boeken?

U kan online boeken of u kan ons kantoor bellen op: 00 44 17687 72335. Onze openingstijden zijn Maandag- Vrijdag 09.00- 20.00 en Zaterdag 09.00- 17.00 (Engelse tijd).

U kan ons boekinsformulier downloaden van onze website en scannen en emailen of opsturen.

Om uw boeking vast te leggen is er een aanbetaling van 20% te betalen, het restantbedrag is 8 weken van tevoren tegoed.

Hoe verder?

Bij ontvangst van uw boekingsformulier emailen wij u uw vakantiedetails, hierin staat ons Nederlands rekeningnummer waar op u uw aanbetaling kan maken (indien u in Euro’s wil betalen). Lees uw vakantiedetails goed door en laat ons direct weten als er iets niet klopt. Na ontvangst van uw aanbetaling boeken wij uw accommodatie, wij emailen u direct zodra alle accommodatie geboekt is, dan kan u uw overtocht boeken. Wij nemen direct contact met u op als wij moeilijheden ervaren met de accommodatie boekingen.

Ongeveer 3 dagen voor het restantbedrag tegoed is sturen wij een email ter herinnering. Zodra wij het restantbedrag ontvangen sturen wij het vakantiepakket.

Kan ik extra nachten/ rustdagen boeken?

Ja, u kan een extra dag inlassen waar u wenst, er zijn hier kosten aan verbonden.

Is het nodig om een reisverzekering af te sluiten?

Wij raden u sterk aan om een reisverzekering af te sluiten voordat u op vakantie gaat. de juiste reisverzekering beschermt uw betalingen als u uw vakantie moet annuleren.

Kan ik mijn datums veranderen nadat ik heb geboekt?

Wij adviseren onze klanten om zeker te zijn van het aantal deelnemers en reisdatums voordat u boekt. Als u echter toch een verandering moet aanbrengen zullen wij ons best doen om uw wensen tegemoet te komen. Zodra uw boeking gemaakt is worden er voor verdere veranderingen £25 per persoon per nacht berekend (waar mogelijk deze veranderingen zijn aan te brengen).

Wat gebeurt er als ik afzeg?

Als u uw vakantie moet afzeggen laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. De annulering moet bevestigd worden per brief (aangetekend per post naar Mickledore’s adres). Annuleringskosten zullen berekend worden al naar de onderstaande tabel:

  • Afzegging meer dan 56 dagen voor de start van uw vakantie: 20% van het totaalbedrag met een minimum van £30 per persoon.
  • Afzegging meer dan 21 dagen voor de start van uw vakantie:: 50% van het totaalbedrag.
  • Afzegging meer dan 8 dagen voor de start van uw vakantie: 75% van het totaalbedrag.
  • Afzegging 8 dagen of minder voor de start van uw vakantie: 100% van het totaalbedrag.

Wij kunnen geen terugbetaling maken voor afzegging op de dag dat uw vakantie begint of gedurende uw tocht. Wij raden aan dat u een reisverzekering heeft voor deze eventualiteit.

Waneer zijn jullie vakanties beschikbaar?

Onze vakanties zijn beschikbaar tussen eind Maart en mid Oktober, wij kunnen soms vakanties aanbieden gedurende de winter, neem contact op als u buiten het seizoen wil lopen.

Moet ik mijn vakantie beginnen op een vastgestelde dag?

U kan starten op de dag die u het best schikt. Let op: op Zondag rijden er minder treinen.

Hoe moet ik mij voorbereiden op mijn vakantie?

Al onze vakanties zijn actief, het is aan te raden dat u regelmatig wandelt of fietst voor uw vertrek, dan kan u van uw vakantie genieten.

Voor de wandeltochten is het belangrijk dat uw schoenen goed ingelopen zijn zodat u geen blaren krijgt.