Rob Roy Way

De Rob Roy Way omvat vele plaatsen die verbonden zijn met Rob MacGregor, de legendarische Schotse outlaw van eind 17e eeuw en het begin van de 18e eeuw. Zowel als de historische paden, spoorwegen en mooie landschappen heeft de Rob Roy Way veel fauna.

Deze wandeltocht begint in Drymen en doorkruist door de zuidelijke Highlands van Schotland, bezoekt prachtige lochs en heuvellandschap onderweg en eindigt in Pitlochry.

Over het algemeen gesproken gaat de Rob Roy Way over beschutte goed gebaande paden met af en toe een stukje over onduidelijk veenland. De tocht is niet bewegwijzerd en in sommige plaatsen moet u de kaart en het gidsje goed volgen. U moet voor deze tocht goed met kaart en kompas om kunnen gaan.

Onze vakanties

Alhoewel de tocht over vijf tot acht dagen verspreid kan worden, raden wij de zeven daagse optie aan daar de route goed in een week volbracht kan worden. Als u niet veel tijd heeft kan u de kortere optie kiezen, deze start in Aberfoyle en gaat niet door Callandar, dit maakt deze optie 2 dagen korter.

Maak uw keuze alnaar de tijd die u beschikbaar heeft en hoeveel kilometres u per dag af wil leggen. Klik op de links hieronder om de individuele vakanties te bekijken, onderschat niet de tijd die u nodig heeft om het mooie landschap te bekijken.

De gehele Rob Roy Way

Drymen naar Pitlochry 79 mijl/127 km

Wij bieden twee vakanties aan die gehele tocht omvatten, de langer het aantal dagen de korter de dagelijks te lopen afstanden.

Code Lengte Gemiddelde dagafstand Prijzen tussen
RW7 6 Dagen wandelen (7 Nachten) 13 mijl/21 km €1030 - €1225 Info Boek
RW8 7 Dagen wandelen (8 Nachten) 11 mijl/18 km €1132 - €1360 Info Boek

Rob Roy Way Hoogtepunten

Aberfoyle naar Pitlochry 69 mijl/111 km

Een iets kortere tocht die in Aberfoyle begint.

Code Lengte Gemiddelde dagafstand Prijzen tussen
RWA6 5 Dagen wandelen (6 Nachten) 14 mijl/23 km €857 - €1020 Info Boek
RWA7 6 Dagen wandelen (7 Nachten) 12 mijl/19 km €1030 - €1225 Info Boek