Algemeen

Kan ik alleen wandelen/ fietsen?

Veel professionele buitensporters raden af alleen de bergen in te gaan. Als u in de problemen raakt zou het lastig kunnen zijn als u alleen bent. Dat gezegd hebbend, vele mensen lopen onze tochten alleen en genieten volop van de ervaring. Als u besluit alleen te lopen, zorg er dan voor dat u de juiste uitrusting en ervaring heeft. Indien u twijfelt neem gerust contact met ons op voor verder advies.

Kunnen kinderen deze tochten lopen?

Vele kinderen hebben onze tochten gelopen. Zij dienen echter een goede conditie, kleding en uitrusting te hebben. Helaas kunnen wij geen korting bieden daar de B&B’s ons hetzelfde rekenen. Wel kunnen wij proberen een driepersoonskamer te boeken waar mogelijk zodat u geen eenpersoonskamer toeslag hoeft te betalen. Onze tochten zijn niet geschikt voor baby’s.

Kan ik mijn hond meenemen?

Het is op de muur van Hadrianus, Herriot Way en de Cleveland Way mogelijk om een hond mee te nemen. Het helpt als u een alternatieve startdatum heeft (een dag eerder of later) en wat flexibeler kan zijn qua accommodatie. Het is iets moeilijker om een hond onder te brengen. Boek dus nog geen boot of vlucht tot wij doorgeven dat alle accommodatie geboekt is. Wij hebben meer uitgebreide informatie over wandelen met honden. Mocht u met uw hond willen komen wandelen neem dan even contact op dan e-mailen wij u de verdere informatie. U moet al ver van te voren zorgen dat uw hond de juiste inentingen heeft. Het is de moeite waard dit te overleggen met uw dierenarts alvorens u uw vakantie boekt.

Openbaar vervoer van en naar uw tocht

Er staat op iedere vakantiepagina wat informatie over de aan- en afreismogelijkheden. Voor meer uitgebreide informatie neem even contact met ons op.

Parkeren

Wij kunnen bijna overal parkeermogelijkheden regelen aan het begin of eindpunt van uw tocht. Uw parkeert op eigen risico en soms is het parkeren langs de straat. Er wordt soms een kleine vergoeding gevraagd. Dit is ter plaatse aan de B&B eigenaar te betalen bij uw aankomst.

Weer

De beste tijd om te wandelen in Groot Brittannië is tussen begin mei en eind september. U moet zich echter op alles voor bereiden. Zorg er dus voor dat u goede regenkleding heeft. Voor meer informatie kijk even naar onze paklijst.

Begeleide Tochten

Helaas bieden wij geen begeleide tochten.

Reisbureaus

Wij werken graag met bonafide reisbureaus en reisorganisaties. Neem contact met ons op voor verdere informatie.