Kust tot Kust

De Kust tot Kust is de bekendste langeafstandsfietsroute in Engeland. Het begint bij de historische havenstad Whitehaven aan de Ierse Zee (onze eerste overnachtingsplaats is in St Bees) en eindigt in Tynemouth (bij Newcastle) aan de noordoostkust. De tocht gaat door het Lake District, de Eden vallei en de Pennines; een zeer gevarieerd en interessant landschap.

De route is goed bewegwijzerd en maakt gebruik van een combinatie van fietspaden, oude spoorwegen en kleine weggetjes (met af en toe een klein stukje op een drukkere weg).

Er zijn ook opties om sommige delen ‘off road’ te doen. Hiervoor heeft u echter een goede mountainbike nodig en is alleen mogelijk als u uw bagage laat transporteren. Het is aan te raden deze tocht van west naar oost te doen om van de sterke windrichting gebruik te maken.

Wij hebben een reeks van verschillende opties van 2 tot 5 dagen fietsen. Maak uw keus afhankelijk van de tijd die u beschikbaar heeft en het tempo dat u het meest comfortabel vindt.

Sea to Sea Cycle Route Map
Google Map

Onze vakanties

Wij hebben een totaal van 4 verschillende opties. Deze omvatten de gehele route, van 2 tot 5 dagen afhankelijk van hoe ver u per dag wil fietsen en hoeveel tijd u wil nemen om rond te kijken.

Sea to Sea

St Bees naar Tynemouth 144 mijl/232 km

Code Lengte Gemiddelde dagafstand Prijzen tussen
SS3 2 Dagen fietsen (3 Nachten) 72 mijl/116 km €326 - €395 Info Boek
SS4 3 Dagen fietsen (4 Nachten) 48 mijl/77 km €405 - €508 Info Boek
SS5 4 Dagen fietsen (5 Nachten) 36 mijl/58 km €490 - €627 Info Boek
SS6 5 Dagen fietsen (6 Nachten) 29 mijl/47 km €560 - €731 Info Boek

Wat onze klanten zeggen

Although clearly more expensive than DIY booking of B&B and route planning, the excellence of service made it much easier to concentrate on simply enjoying the walking.

Pembrokeshire Coast Path, oktober 2018
Lees meer >

Thank you for everything, this was a new experience for us and we’ll do it again!

Cotswold Way, oktober 2018
Lees meer >

Prompt and thorough responses, communication and guidance in regards to Storm Callum and the beautiful bespoke Vale of Lorton walk developed by Mickledore – Thank you for a fabulous walking holiday (our second with Mickledore).

Vale of Lorton, oktober 2018
Lees meer >