Kust tot Kust

De Kust tot Kust is de bekendste langeafstandsfietsroute in Engeland. Het begint bij de historische havenstad Whitehaven aan de Ierse Zee (onze eerste overnachtingsplaats is in St Bees) en eindigt in Tynemouth (bij Newcastle) aan de noordoostkust. De tocht gaat door het Lake District, de Eden vallei en de Pennines; een zeer gevarieerd en interessant landschap.

De route is goed bewegwijzerd en maakt gebruik van een combinatie van fietspaden, oude spoorwegen en kleine weggetjes (met af en toe een klein stukje op een drukkere weg).

Er zijn ook opties om sommige delen ‘off road’ te doen. Hiervoor heeft u echter een goede mountainbike nodig en is alleen mogelijk als u uw bagage laat transporteren. Het is aan te raden deze tocht van west naar oost te doen om van de sterke windrichting gebruik te maken.

Wij hebben een reeks van verschillende opties van 2 tot 5 dagen fietsen. Maak uw keus afhankelijk van de tijd die u beschikbaar heeft en het tempo dat u het meest comfortabel vindt.

Sea to Sea Cycle Route Map
Google Map

Onze vakanties

Wij hebben een totaal van 4 verschillende opties. Deze omvatten de gehele route, van 2 tot 5 dagen afhankelijk van hoe ver u per dag wil fietsen en hoeveel tijd u wil nemen om rond te kijken.

Sea to Sea

St Bees naar Tynemouth 144 mijl/232 km

Code Lengte Gemiddelde dagafstand Prijzen tussen
SS3 2 Dagen fietsen (3 Nachten) 72 mijl/116 km €326 - €395 Info Boek
SS4 3 Dagen fietsen (4 Nachten) 48 mijl/77 km €405 - €508 Info Boek
SS5 4 Dagen fietsen (5 Nachten) 36 mijl/58 km €490 - €627 Info Boek
SS6 5 Dagen fietsen (6 Nachten) 29 mijl/47 km €560 - €731 Info Boek

Wat onze klanten zeggen

Well done. We had no anxiety about the arrangements working out. A lovely trip in beautiful country. Every person we met on the walk greeted us with smiles!

Northumberland Coast Path, augustus 2018
Lees meer >

Your company is efficient, friendly, everything works well. The transfers are excellent and the accommodation also.

St Oswald’s Way, september 2018
Lees meer >

The best thing I can say is that after booking I didn’t need to question anything. Arrived every day to find case already there. Never had any problems, but feel sure help would have been prompt and effective.

Great Glen Way, juli 2018
Lees meer >