Kust tot Kust

De Kust tot Kust is de bekendste langeafstandsfietsroute in Engeland. Het begint bij de historische havenstad Whitehaven aan de Ierse Zee (onze eerste overnachtingsplaats is in St Bees) en eindigt in Tynemouth (bij Newcastle) aan de noordoostkust. De tocht gaat door het Lake District, de Eden vallei en de Pennines; een zeer gevarieerd en interessant landschap.

De route is goed bewegwijzerd en maakt gebruik van een combinatie van fietspaden, oude spoorwegen en kleine weggetjes (met af en toe een klein stukje op een drukkere weg).

Er zijn ook opties om sommige delen ‘off road’ te doen. Hiervoor heeft u echter een goede mountainbike nodig en is alleen mogelijk als u uw bagage laat transporteren. Het is aan te raden deze tocht van west naar oost te doen om van de sterke windrichting gebruik te maken.

Wij hebben een reeks van verschillende opties van 2 tot 5 dagen fietsen. Maak uw keus afhankelijk van de tijd die u beschikbaar heeft en het tempo dat u het meest comfortabel vindt.

Sea to Sea Cycle Route Map
Google Map

Onze vakanties

Wij hebben een totaal van 4 verschillende opties. Deze omvatten de gehele route, van 2 tot 5 dagen afhankelijk van hoe ver u per dag wil fietsen en hoeveel tijd u wil nemen om rond te kijken.

Sea to Sea

St Bees naar Tynemouth 144 mijl/232 km

Code Lengte Gemiddelde dagafstand Prijzen tussen
SS3 2 Dagen fietsen (3 Nachten) 72 mijl/116 km €326 - €395 Info Boek
SS4 3 Dagen fietsen (4 Nachten) 48 mijl/77 km €405 - €508 Info Boek
SS5 4 Dagen fietsen (5 Nachten) 36 mijl/58 km €490 - €627 Info Boek
SS6 5 Dagen fietsen (6 Nachten) 29 mijl/47 km €560 - €731 Info Boek

Wat onze klanten zeggen

Well done. We had no anxiety about the arrangements working out. A lovely trip in beautiful country. Every person we met on the walk greeted us with smiles!

Northumberland Coast Path, augustus 2018
Lees meer >

This is the first time that we have used the services of a company such as yours for a walking holiday. It seems we chose the best one! All of our hosts said you were the most well-organised one that they worked with. We also took your advice and booked all of our evening meals before departure. As our holiday was during a bank holiday week this was sound advice, thank you.

Dales Way, mei 2018
Lees meer >

5th holiday with you. Outstanding in all respects! Thank you.

Peddars Way and North Norfolk Coast Path, mei 2018
Lees meer >